Skupocena mesingana spojnica za crevo, za creva od 1/2" i 5/8". Sa komfornim gumenim prstenom na dršci za lagano rukovanje i bolje fiksiranje. Nova Kärcher mesingana linija za poluprofesionalnu primenu u bašti podmićuje zahvaljujući kvalitetu, koji je dorastao svakom pritisku. Skupocena obrada i robustan materijal garantuju naročito dug vek trajanja - takođe i u slučaju jakog opterećenja. Jer zalivanje pomoću Kärcher-a je mudro zalivanje!" /> Keller

Brza spojnica vode-mesing 1/2

Specijalna ponuda


Beslplatna isporuka na terotoriji cele Srbije za iznose preko 10000 din.

Proizvodjač :

Šifra proizvoda : 26450150

Dostupnost : Na stanju


Cena bez PDV-a : 1.007,50din

Cena sa PDV-om: 1.209,00dinRobusna i dugovečna mesingana spojnica za crevo, za creva od 1/2" i 5/8". Sa komfornim gumenim prstenom na dršci za lagano rukovanje i bolje fiksiranje.
Skupocena mesingana spojnica za crevo, za creva od 1/2" i 5/8". Sa komfornim gumenim prstenom na dršci za lagano rukovanje i bolje fiksiranje. Nova Kärcher mesingana linija za poluprofesionalnu primenu u bašti podmićuje zahvaljujući kvalitetu, koji je dorastao svakom pritisku. Skupocena obrada i robustan materijal garantuju naročito dug vek trajanja - takođe i u slučaju jakog opterećenja. Jer zalivanje pomoću Kärcher-a je mudro zalivanje!
Težina 0,124
Dimenzije (D × Š × V) 48 / 36 / 36

Slični proizvodi


Nazad na vrh
keller nis